Problemlösning och Hästkommunikation

Foto och copyrigt Stig Nilsson

Att vara hästmänniska handlar inte enbart om att sitta i sadeln eller på kuskbocken utan även om att ha förståelse och kunskaper i vad som skapar hästars fysiska och psykiska välfärd.

Jag har under många år anordnat och hållit välbesökta utbildningar i allmän hästkunskap, miljöträning, kommunikation och samarbetsövningar samt kursdagar i hästmassage för hemmabruk mm. Ett av mina stora intressen är örtmedicin för häst och jag anordnar även i detta ämne regelbundet utbildningsdagar.

Då jag verkligen tror på att skapa en helhet runt häst och människa kan du nu boka in paketlösningar helt anpassade efter dig och din hästs behov. Individanpassade av- och uppsuttna lektioner/övningar, mental träning av häst och/eller människa samt fysisk genomgång/behandlingar mm.

Efter en gemensam analys av vad du och hästen behöver för att kunna utvecklas på ett hållbart och effektivt sätt hjälper jag dig vidare att nå dina mål oavsett vilka de är.

Här hittar du mer om problemlösning/kommunikation

Kontakta mig för mer information och bokning på tel 070-3484645 eller mejla [email protected]